Fliserens

AlgeMester.dk – eksperter i rensning af træterrasser og fliserens på Sjælland

Din terrasse er der hvor du opholder dig mest, når solen bryder frem, og når du hen over foråret og sommeren inviterer til grill og hygge i haven.

Derfor er det også vigtigt at vedligeholde din terrasse, uanset om det er en terrasse i sten som trænger til en fliserens, eller om det er rensning af træterrassen, så den altid tager sig godt ud.

Fliser angribes konstant af enten flisepest eller alger – nogle gange måske endda begge dele.

Kom de grimme pletter på terrassen til livs med professionel hjælp fra vores professionelle algefjerner firma på Sjælland. Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på fliserens eller rengøring af træterrassen.

Professionel fliserens på Sjælland

Dine fliser er dagligt udsat for naturens luner, og må år efter år modstå regn, sol, jord, ukrudt og hvad der ellers måtte befinde sig i luften af algesporer og pollen. Der kan derfor også nemt danne sig mos, alger og flisepest på overfladen. Det er hverken kønt at se på, og det kan også langsomt nedbryde flisernes overflade. Alt dette kan dog nemt og hurtigt afhjælpes med en professionel og effektiv fliserensning fra AlgeMester.dk.

Det er nemlig ikke ligegyldigt hvilket udstyr der benyttes når der skal foretages fliserensning. Vi kommer med håndværksmæssig erfaring, professionelt udstyr og effektive algefjerningsmidler. På den måde kan vi hurtigt få gjort dine fliser rene og pæne igen.

Billige priser på rensning af fliser udendørs og efterfølgende imprægnering

Fliser findes i stort set alle haver samt ved sommerhuse og de fleste virksomheder.
Du kan trygt kontakte os for en pris på rensning af fliser udendørs. Prisen varierer som udgangspunkt ud fra, hvor stort et areal der skal renses, og om der også ønskes imprægnering af stenene efterfølgende.

Vi kommer altid ud og tager et uforpligtende kig på opgaven. Som regel kan vi allerede give en pris med det samme, og ofte også udføre jobbet inden vi kører igen.

Rengøring og rensning af træterrasse og fliser som giver pote

Det er ikke altid sikkert, at en almindelig rengøring af træterrassen er nok for, at den bliver fuldstændig fri for alger, mos og andet utøj. Her anbefaler vi en effektiv og dybdegående afrensning af træterrassen. Det er som udgangspunkt aldrig for sent at få foretaget afrensning af fliser træ.

Med en årlig afrensning kan du være sikker på, at udendørsområderne altid fremstår næsten som nyanlagte. Du kan dermed blot læne dig tilbage og nyde dem ved første solstrejf.

Bestil rensning af træterrasser og fliserens på Sjælland

Hos AlgeMester.dk udfører vi opgaver med rensning store dele af foråret, sommeren og indtil efteråret nærmer sig. Kontakt os på mail eller ring til os på 21 63 86 09 allerede i dag og få en smuk og indbydende terrasse i morgen.

Vi udfører fliserens på hele Sjælland, og har bl.a. mange kunder i Slagelse, Næstved, Korsør, Skælskør, Sorø, Boeslunde, Fuglebjerg, Høng, Holmegaard, Haslev og resten af Vestsjælland.

Vil du ringes op?

Eller ring til os på +45 21 63 86 09

Vi kontakter dig så hurtigt vi kan

Typisk allerede indenfor 24-48 timer.