Algebehandling af tag

Rens og algebehandling af tag – vi dækker Skælskør, Slagelse og resten af Vestsjælland

Algehandling er vigtigt for at bevare et rent og sundt tag. En algebehandling er et rigtig godt valg for dig, som gerne vil passe på dit hjem og gøre rammerne for boligen langtidsholdbare. En professionel behandling kan forebygge algevækst, og der skal blot en årlig behandling til for at bevare et sundt, flot og rent tag.

Kontakt os for et konkurrencedygtigt tilbud på en effektfuld og grundig algebehandling af tag på Sjælland. Vi har bl.a. kunder i Sorø, Slagelse, Næstved, Haslev, Korsør, Skælskør, Boeslunde, Fuglebjerg, Høng og Holmegaard.

Effektiv algebehandling og algerens af tag

Vi står klar til at hjælpe dig med professionelt mandskab og det rette udstyr til algebehandling og algerens af tage.

Vi er garant for en sikker og skånsom behandling med tilfredshedsgaranti. Er der begyndende tegn på, at alger og mos vokser frem på dit tag, er det på tide at overveje en algerens af taget med efterfølgende behandling med effektive midler, som kan forebygge og fjerner de grimme gule og sorte pletter på taget.

Eksperter i tagrensning på Sjælland

Det er vigtigt at søge professionel hjælp til en tagrensning. Det er det, fordi opgaven kan være et omfattende stykke arbejde.

Tagrensning skal udføres på sikker vis, så alle algerester forsvinder, og der ikke efterlades svampesporer. Hvis svampesporerne ikke bliver fjernet ordentligt, er der nemlig grobund for, at taget hurtigt får synlig vækst af de irriterende små alger.

Vi har mange tilfredse kunder på Sjælland, og vi kommer gerne ud og giver et godt tilbud på en tagrensning hos dig.

Algebehandling af tag og tagpap – få en god pris

Vi udfører algebehandling af alle typer af tag og tagpap. Selve behandlingen foregår ved, at der overalt på tagets overflade påføres en blanding af vand og professionelle midler som aktivt går ind, og bekæmper algerne. Alt afhængig af boligens beliggenhed og højde kan vi med vores maskine ofte klare opgaven stående på jorden.

Udførelsen er ens for både beton, tagpap og andre tagtyper. Du kan læse mere om generel vedligeholdelse af tagpap her: http://www.icopal.dk/Produkter/Tagpap/Gode_raad.aspx

Rensning af tag for mos – effektiv bekæmpelse af alger mos på taget

Vokser der store træer i nærheden af dit hjem, er der større risiko for algevækst og mos på taget.

Er skaden allerede sket, og har algevækst og mos angrebet dit tag, er der dog råd for dette.

For at komme al uønsket alge- og mosvækst til livs er det vigtigt, at hele overfladen behandles og ikke kun der, hvor væksten er synlig.

Ofte er hele taget nemlig angrebet. Ønsker du en rensning af taget for mos, kan vi efter et hurtigt og grundigt gennemsyn af husets overflader give en præcis og konkurrencedygtig pris på opgaven.

Kontakt os om algerens og algebehandling af tag

AlgeMester.dk er specialister på området når det gælder algebehandling af tag. Vi udfører både opgaver for private, erhverv samt for offentlige institutioner.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne ud og måler overfladen på dit tag op, og giver et gratis og uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste, igen af få dit hus, sommerhus eller taget på din virksomhed til at se flot ud.

Vil du ringes op?

Eller ring til os på +45 21 63 86 09

Vi kontakter dig så hurtigt vi kan

Typisk allerede indenfor 24-48 timer.