Facaderens

Facaderens og algebehandling af facade i Næstved, Slagelse, Køge og resten af Sjælland

Dit hjems eller din virksomheds facade er det visuelle ansigt udadtil for omverdenen. En ren facade signalerer et sundt hus og en sund bygning.

Når det er tid til en facaderens og en grundig og effektiv algebehandling af facaden er AlgeMester.dk din fagmand. Vi sørger for en nænsom og grundig rengøring af alle bygningens overflader, og vi arbejder både for private, erhverv samt offentlige institutioner.

Facaderens på Sjælland? Vi er eksperter i algebehandling af facader

Din husfacade er udsat for vind og vejr året rundt. Det er derfor også helt normalt, at alger og forskellige andre former for belægning har adgang til facaden og dermed gør den udsat.

Det er vigtigt at få en udført facaderensen inden algerne sætter sig alt for godt fast og rødderne risikerer at trænge ind i murværket. Dette kan bevirke, at murværket slår små revner, hvorefter fugt kan trænge ind, og på sigt give frostskader om vinteren.

AlgeMester.dk er din specialist når det gælder facaderens på Sjælland. Vi kommer gerne ud og giver et gratis og uforpligtende tilbud, så kontakt os hvis du synes, din facade ser træt og kedelig ud, og trænger til en opfriskning.

Hvad koster det? Vi har altid billige facaderens priser

Priser på facaderens afhænger selvfølgelig af størrelsen af overflade, og af hvilken behandling der kræves, samt hvor dybt algerne har sat sig.

Som udgangspunkt udregnes prisen per kvadratmeter, men jo flere kvadratmeter der skal renses, jo billigere kvadratmeterpris opnår du. Du kan til enhver tid kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi kommer ud og tjekker tilstanden på din bolig eller din virksomhed. For det meste kan vi med det samme give en præcis pris på den samlede opgave, og dermed har vi også ofte mulighed for at rense alle overfladerne mens vi er der.

Afrensning af murværk med kvalitetsprodukter som trænger helt i bund

En dybdegående facaderensning kan blive nødvendig hvis algerne har sat sig så godt fast på murværket, at en ”standardbehandling” ikke er nok.

Vi tilbyder facaderens af mursten, afrensning af pudset facade og stort set alle andre typer af overflader og på alle typer af bygninger, det være sig på private hjem, sommerhuse eller virksomheder.

Ved afrensning af murværk er det vigtigt, at afrensningen udføres forsigtigt og med det rette udstyr for ikke at ødelægge murværk og fuger. Når vi er færdige med afrensning af murværket, fremstår bygningen flot og præsentabel igen.

Kontakt os om algebehandling og facaderens i Næstved, Slagelse, Køge og hele Sjælland

Kontakt os for et godt og billigt tilbud på vores mail eller ring på 21 63 86 09. Vi tilbyder både enkelte behandlinger såvel som aftaler med årlig facaderens og algebehandling af facaden. Med en fast årlig løsning er du sikker på, at din facade fremstår smuk og præsentabel hele året rundt uanset vind og vejr.

Vi har kunder i Næstved, Slagelse, Korsør, Skælskør, Sorø, Boeslunde, Fuglebjerg, Høng, Holmegaard, Haslev og resten af Vestsjælland.

Vil du ringes op?

Eller ring til os på +45 21 63 86 09

Vi kontakter dig så hurtigt vi kan

Typisk allerede indenfor 24-48 timer.