Algebehandling af fliser

Vi er eksperter i algebehandling af fliser og træterrasse på Sjælland

En terrasse kan efter flere år i det danske vejr synes noget medtaget, når både alger og flisepest først har fået sat sig fast. Men med en algebehandling af din flise- eller træterrasse kan den blive som ny igen.
Hos algebehandlingsfirmaet AlgeMester.dk tilbyder vi også professionel hjælp og vejledning til hvordan du vedligeholder dine fliser eller din træterrasse.
Vi yder professionel håndværksmæssig service og får bugt med alle typer af belægninger, som overfladen måtte være angrebet af.

Professionel algebehandling af fliser gør gamle terrasser så flotte som nye

Når det drejer sig om terrasser bygget op af sten, kan en årlig algebehandling være nødvendig for at vedligeholde stenene og sørge for, at de altid fremstår flotte og præsentable. En imprægnering af stenene kan også være en rigtig god investering.

Algebehandling er et forebyggende redskab som gør, at alger får sværere ved at sætte sig fast på overfladen, når denne er renset fri for snavs. Behandlingen er skånsom for fliser og træ, og udføres ved, at der sprøjtes en algedræbende væske ud på overfladen. Vi tilbyder også fliserens som foregår ved hjælp af en maskine med et roterende ”børstehoved”. Fliserensen kan fjerne såvel snavs og alger samt flisepest.

Er fliserne kraftigt angrebet af brune og hvide pletter, er der med denne behandling stadig håb for, at du i fremtiden kan nyde din terrasse, hvor den fremstår så god som ny. AlgeMester.dk er din specialist når det kommer til fliser.

Algebehandling og rensning af træterrasser på Sjælland

En algebehandling af din træterrasse er den bedste investering du kan gøre, hvis du ønsker at træet skal holde sig pænt i mange år ud i fremtiden.

En træterrasse bliver nemt grøn og fedtet, når den udsættes for det omskiftelige danske vejr. Det kan en rensning af træterrassen dog nemt råde bod på.

Fugtigt vejr gør, at alger har gode betingelser for at vokse sig fast på terrasser i træ. Samtidig har algevækst den kedelige effekt, at den påfører en meget glat overflade, som kan være årsag til faldulykker.

Hos AlgeMester.dk i Skælskør fjerner vi skånsomt den grimme belægning, som bl.a. alger og sporer fra naturen er skyld i. Vi sørger for, at din træterrasse kommer til at se ud som ny igen.

Gode priser på algerens af fliser

Fliser findes i mange former og materialer, og hos AlgeMester.dk har vi erfaring med alle typer af sten. Med vores professionelle udstyr sørger vi for at en algerens af dine fliser udføres nænsomt og med respekt for din ejendom.

En algerens giver dine fliser nyt liv og det behøver ikke koste en formue. Vi har altid billige konkurrencesygtige priser på opgaven, så kontakt os for en god pris.

Få et godt tilbud på algebehandling af fliser og terrasse overalt på Sjælland

AlgeMester.dk kører ud på hele Sjælland, og vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi arbejder både for private hjem, erhverv samt offentlige institutioner.

Vi benytter professionelt som er skånsom ved fliser og træ, men effektivt mod algevækst.

Vi har bl.a. kunder i Slagelse, Næstved, Korsør, Skælskør, Vestsjælland, Sorø, Boeslunde, Fuglebjerg, Høng, Holmegaard og Haslev.

Vil du ringes op?

Eller ring til os på +45 21 63 86 09

Vi kontakter dig så hurtigt vi kan

Typisk allerede indenfor 24-48 timer.